Pelimalli/Unity-malli päästää katsomaan asuntoon sisään


Pelimallin rakennus lähtee liikkeelle sisustussuunnitelman laatimisesta, jonka jälkeen toteutetaan kohteen kolmiulotteinen mallinnus. Tästä mallinnuksesta saadaan tuotettua lopuksi pelimalli tai Unity-malli, joka tekee uudiskohteen virtuaalimallissa paikasta toiseen liikkumisen mahdolliseksi. 

Pelimallia voidaan käyttää erilaisilla etälaitteilla kaikissa esittely- ja myyntitilanteissa, kuten esimerkiksi messuilla tai rakentajan omassa esittelypisteessä, kuin myös Huoneistostudion tiloissa olevassa cavessa. Unix-mallin avulla pystytään näyttämään ostajille tai vaikkapa sijoittajille miltä rakentamaton uudiskohde tulee näyttämään täysin valmiina, ilman turhaa paperin pyörittelyä ja mielikuvien maalailua. Pelimalli on tästä syystä ehdoton lisä myynnin prosesseihin ja se tukee vahvasti ostopäätöksen tekemistä.

Pelimallia voidaan käyttää myös esimerkiksi virtuaalikypärällä, mutta myös perinteisillä 3D-laseilla. Tekniikan hoitamisestakaan ei tarvitse erikseen huolehtia, sillä me hoidamme tarvittavat etälaitteet kätevästi käyttöösi esittelyiden ajaksi.

Lähtöaineistona mallinukselle toimivat kaikki perinteiset tiedostomuodot: BIM/IFC/DWG/PDF. 

Tekemiemme pelimalli-projektien keskimääräinen kustannus on ollut vain 547€/asunto.

Kustannus on sisältänyt täyden kokonaisuuden sisustussuunnitelmista mallinnukseen ja ympäristön kuvaukseen, ”avaimet käteen” -periaatteella.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä ilmainen kustannuslaskelma >>>

Miltä pelimalli näyttää? katso ohessa oleva video.

 
YIT/Ranta-Tampella tuotanto: Huoneistostudio.