Kun me sanomme kokonaisuus, tarkoitamme aivan kaikkea sisällöstä esitystekniikoihin

Tarjoamme kokonaisuuden


Huoneistostudio on täydellinen konsepti uudisasunnon myyntiin ja on keskittynyt palvelemaan rakennuttajia. Palvelumme toimii avaimet käteen -periaatteella ja tarjoaa yhdellä kontaktilla kaikki uudiskohteen myyntiin ja visuaaliseen markkinointiin liittyvät palvelut.

Konseptimme ainutlaatuisuus perustuu kokonaisvaltaiseen prosessiin; sisustusalan ammattilaiset ja heidän toteuttamansa sisustussuunnitelma, kolmiulotteinen mallinnus, erilaiset visualisoinnit, esittelytilat ja tarjottavat, materiaalistudio sekä neuvottelutilat löytyvät nyt ensimmäistä kertaa kaikki kätevästi samalta palveluntarjoajalta.

Palvelumme


Kuvat ja videot

Toteutamme korkealaatuiset, realistiset 3D-renderoinnit kuvien tai videoiden muodossa uudiskohteiden markkinointia ja myyntiä varten.

Pelimallit/Unity-mallit

Pelimalli on etälaitteelle suunniteltu uudiskohteen virtuaalimallinnus, jonka avulla esittelet kohteen tarpeen mukaan vaikka messuilla.

Huoneistostudio

Ainutlaatuinen konseptimme pitää sisällään sisustussuunnitelman, mallinnuksen, tilat, laitteet, henkilökunnan ja tarjottavat virtuaaliesittelyjä varten.

Käytätkö jo Huoneistostudiota? Pääset varauskalenteriin tästä >>>

Digitaalinen Asuntoikkuna®

Digitaalinen Asuntoikkuna® on tulevaisuuden tekniikka, jolla voit esitellä uudiskohteet täysin uudella tavalla.

Näin meillä tehdään