Kun me sanomme kokonaisuus, tarkoitamme aivan kaikkea sisällöstä esitystekniikoihin

Tarjoamme kokonaisuuden


Huoneistostudio on täydellinen konsepti uudisasunnon myyntiin ja on keskittynyt palvelemaan rakennuttajia. Palvelumme toimii avaimet käteen -periaatteella ja tarjoaa yhdellä kontaktilla kaikki uudiskohteen myyntiin ja visuaaliseen markkinointiin liittyvät palvelut.

Konseptimme ainutlaatuisuus perustuu kokonaisvaltaiseen prosessiin; sisustusalan ammattilaiset ja heidän toteuttamansa sisustussuunnitelmat, 3D-mallinnukset, erilaiset visualisoinnit, esittelytilat ja tarjottavat, materiaalistudio sekä neuvottelutilat löytyvät nyt ensimmäistä kertaa kaikki kätevästi samalta palveluntarjoajalta.

Palvelumme


Kuvat ja videot

Toteutamme korkealaatuiset, realistiset 3D-mallinnukset kuvien tai videoiden muodossa uudiskohteiden markkinointia ja myyntiä varten.

Pelimallit/Unity-mallit

Pelimalli on etälaitteelle suunniteltu uudiskohteen virtuaalinen 3D-mallinnus, jonka avulla esittelet kohteen tarpeen mukaan vaikka messuilla.

Huoneistostudio

Ainutlaatuinen konseptimme pitää sisällään sisustussuunnitelman, 3D-mallinnuksen, tilat, laitteet, henkilökunnan ja tarjottavat virtuaaliesittelyjä varten.

Käytätkö jo Huoneistostudiota? Pääset varauskalenteriin tästä >>>

Digitaalinen Asuntoikkuna®

Digitaalinen Asuntoikkuna® on tulevaisuuden tekniikka, jolla voit esitellä uudiskohteet täysin uudella tavalla.

Näin meillä tehdään