Haluatko saada markkinoiden parhaat visualisoinnit käyttöösi? TILAA HINNASTO!

YLIVOIMAINEN KOKONAISUUS UUDISKOHTEIDEN MYYNTIIN

Huoneistostudio tarjoaa täydellisen konseptin uudisasuntojen myyntiin ja on keskittynyt palvelemaan rakennuttajia, välittäjiä sekä arkkitehteja. Palvelumme toimii avaimet käteen -periaatteella ja tarjoaa yhdellä kontaktilla kaikki uudiskohteen myyntiin ja visuaaliseen 3D-markkinointiin liittyvät suunnittelupalvelut. Konseptimme perustuu kokonaisvaltaiseen prosessiin; 3D-suunnittelu ja -mallintaminen, erilaiset visualisoinnit sekä innovatiivinen esitystekniikka löytyvät nyt kaikki kätevästi samalta palveluntarjoajalta.

Tulevaisuuden esitystekniikka on täällä

Digitaalinen Asuntoikkuna® tarjoaa rakennuttajille mahdollisuuden nousta edelläkävijäksi uudisasuntojen myynnissä ja markkinoinnissa. Innovatiivista esitystekniikkaa edustava sekä uutta virtuaalitekniikkaa hyödyntävä Digitaalinen Asuntoikkuna® tarjoaa alustan 3D-mallinnusten esittelylle uudenlaisessa, helposti liikuteltavassa muodossa. Uuden esitystekniikan avulla voit nyt esitellä uudiskohteesi missä ja koska tahansa.

Tyylikkäät kuvat

edistävät myyntiä!

Välittäjäyhteistyö tarjoaa käyttöösi huippuvälittäjien markkinointi- ja myyntitaidot

Huippumyyjä tekee kohtalaista tulosta heikommillakin välineillä. Keskinkertainen myyjä saa asunnon kaupaksi, jos apuna ovat huippuluokan työkalut. Kun yhdistetään huippumateriaalit ja huippumyyjä, syntyy kokonaisuus, jota joku saattaisi kutsua täydelliseksi. Se on tässä!

Huoneistostudio tarjoaa nyt kaiken tarvittavan uudiskohteiden markkinointiin ja myyntiin: valokuvatason mallinnuskuvat ja -videot, innovatiivisen esitystekniikan sekä paikallisten huippuvälittäjien markkinointi- ja myyntitaidot.

“TÄLLAISTA UUDEN ASUNNON OSTAMINEN PITÄISI OIKEASTI OLLA”

– Pirkan Laaturakenne Oy loikkasi asuntomyynnin tulevaisuuteen

Huoneistostudio Tampere
Hämeenpuisto 17-19
33200 Tampere

              

MEIDÄT LÖYDÄT

Tampere

Technopolis • Kalevantie 2 • 33100 Tampere

Huoneistostudio

NÄIN VALMISTAUDUT VIRTUAALIESITTELYYN

Jos olet ostamassa uutta asuntoa ja sinut on kutsuttu 3D-mallinnuksen virtuaaliesittelyyn meille, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi! On hienoa, että rakentaja on tarjonnut sinulle tämän mahdollisuuden tutustua mahdolliseen uuteen asuntoosi virtuaalisesti.