Digitaalinen Asuntoikkuna® tuo uudiskohteet asiakkaidesi luo


Digitaalinen Asuntoikkuna® on tuotekehityshankkeen pohjalta kehitetty innovatiivinen näyttölaite, joka mahdollistaa uudiskohteiden virtuaaliesittelyn missä tahansa, käyttäjäystävällisesti ja ilman eristävää virtuaalikypärää. Rakentajan esittelytiloihin tai vaikka messuosastolle sijoitettavan näyttölaitteen avulla potentiaaliset ostajat pääsevät kulkemaan rakentamattomassa asunnossa tai talossa vapaasti, kokeilemaan erilaisia materiaalivaihtoehtoja ja jopa muokkaamaan huonejärjestyksiä. 

Ja koska haluamme tarjota mahdollisimman huolettomia ratkaisuja sinun kannaltasi, olemme rakentaneet Digitaalisen Asuntoikkunan® ympärille kokonaisvaltaisen konseptin, jonka ansiosta sinun tarvitsee vain toimittaa meille kohteen piirustukset. Me pidämme huolen kaikesta muusta mukaan lukien järjestelmän päivitykset ja materiaalien lataukset.

Mikäli haluat nostaa uudiskohteiden esittelyn uudelle tasolle, ota meihin heti yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

Miksi juuri näyttölaite, eikä virtuaalikypärä?

Digitaalisen Asuntoikkunan® -esitystekniikka on suunniteltu vastaamaan täysin rakentajan sekä talopakettimyyjien tarpeita; esittelytilanteeseen pystyy osallistumaan useampi ihminen kerrallaan ja koska virtuaalikypärää ei tarvita, katsojat eivät eristäydy myyntitilanteesta ja myyjät pystyvät toteuttamaan myyntityötä.

Virtuaalikypärät soveltuvat erittäin hyvin pelaamiseen sekä muihin vapaa-ajan viihdekokemuksiin, mutta myyntitilanteessa ne sitovat katsojan liikaa omaan maailmansa.

Virtuaalikypärät ovat myös monelle raskaita pitää päässä ja aiheuttavat helposti huimausta sekä huonoa oloa. Tämä taas voi vaikuttaa ostopäätökseen, varsinkin jos kohdetta ei edes jakseta käydä kokonaan läpi. Digitaalisen Asuntoikkunan® esitystekniikan kanssa asiakkaidesi ei tarvitse käyttää edes perinteisempiä 3D-laseja.

Huoneistostudio Tampere
Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere