Haluatko saada markkinoiden parhaat visualisoinnit käyttöösi? TILAA HINNASTO!

Kokonaisvaltainen kokemus täydellisessä ympäristössä


Prosessimme alkaa sisustussuunnitelman laatimisella, jonka jälkeen 3D-mallinnamme kohteen pohjapiirrosten ja karttojen eli lähdeaineiston avulla.

Mallintamisen avulla tuotettu visualisointi sijoitetaan seuraavaksi pelimoottorin päälle, jonka avulla 3D-mallissa pystytään liikkumaan vapaasti. Tätä pelimallia voidaan käyttää myös etälaitteilla, jolloin kyseistä kohdetta voidaan esitellä esimerkiksi messuilla tai muilla rakennuttajan esittelypisteillä.

Kun lähdeaineiston ja 3D-mallintamisen avulla tehty mallinnustuote on valmis, pääsevät potentiaaliset ostajaehdokkaat tutustumaan virtuaalimalliin Huoneistostudion esittelytiloissa. Tiloissamme he pääsevät näkemään ja kokemaan mahdollisen uuden kotinsa tyylikkäästi sisustettuna sekä aidoilla mittasuhteilla raamitettuna. Näin asiakkaasi pystyvät muodostamaan huomattavasti helpommin ostopäätöksen. Studioon mahtuu noin 30 henkilöä kerrallaan ja kauttamme hoituvat myös tarjottavat, joten isommatkin tilaisuudet onnistuvat helposti.

Virtuaaliesittelyissämme ovat läsnä rakentajan omat edustajat sekä Huoneistostudion henkilökunta, jotka vastaavat palvelusta sekä tekniikasta. Sinä rakennuttaja voit siis keskittyä asunnon myyntiin ja sen erityispiirteiden esiin nostamiseen. 

Tiloistamme löytyvät esittelytilan lisäksi materiaalistudio sekä neuvottelutilat. Materiaalistudiossa päästään hypistelemään kohteen pintamateriaaleja ja yhdistelemään eri värejä. Neuvottelutilat taas tarjoavat yksityisyyttä kaupantekoon sekä mahdollisuuden tarkastella dokumentteja ja hioa sopimukset jo paikan päällä kuntoon.

Mitä on 3D-mallintaminen?

3D-mallintaminen tarkoittaa tietokoneavusteisesti tuotettua kolmiulotteista mallia, jota voidaan esitellä erilaisten esitystekniikoiden avulla. 3D-mallintamisen avulla voidaan visualisoida myös konkreettisia tuotteita tai niiden osia, virtuaalisten mallinnusten lisäksi.

3D-mallintaminen antaa mahdollisuuden tuottaa kyseisen mallinnustuotteen erittäin tarkasti paperilla lepääviä suunnitelmia replikoiden; esimerkiksi uudiskohde voidaan mallintaa jokaista nurkkaa ja sisustuksen yksityiskohtaa myöden, kun taas esitystekniikan avulla mallinnustuote voidaan esitellä jopa täysmittasuhteessa. Esitystekniikkaamme voit tutustua tarkemmin tämän linkin kautta (linkki asuntoikkuna sivuun).

Huoneistostudio Tampere
Hämeenpuisto 17-19
33200 Tampere

              

Huoneistostudio – Luotettava kumppani