Haluatko saada markkinoiden parhaat visualisoinnit käyttöösi? TILAA HINNASTO!

Kokonaisvaltainen kokemus täydellisessä ympäristössä

Prosessimme alkaa sisustussuunnitelman laatimisella, jonka jälkeen teemme kohteesta 3D-mallinnuksen pohjapiirrosten ja karttojen eli lähdeaineiston avulla.

Mallinnustuote sijoitetaan pelimoottorin päälle, jonka avulla mallissa pystytään liikkumaan vapaasti. Tätä pelimallia voidaan käyttää myös etälaitteilla, jolloin kyseistä kohdetta voidaan esitellä esimerkiksi messuilla tai muilla rakennuttajan esittelypisteillä.

Kun lähdeaineiston pohjalta tehty 3D-mallinnus on valmis, pääsevät potentiaaliset ostajaehdokkaat tutustumaan virtuaalimalliin Huoneistostudion esittelytiloissa. Tiloissamme he pääsevät näkemään ja kokemaan mahdollisen uuden kotinsa tyylikkäästi sisustettuna sekä aidoilla mittasuhteilla raamitettuna. Näin asiakkaasi pystyvät muodostamaan huomattavasti helpommin ostopäätöksen. Studioon mahtuu noin 60 henkilöä kerrallaan ja kauttamme hoituvat myös tarjottavat, joten isommatkin tilaisuudet onnistuvat helposti.

Virtuaaliesittelyissämme ovat läsnä rakentajan omat edustajat sekä Huoneistostudion oma henkilökunta, jotka vastaavat palvelusta sekä tekniikasta. Sinä rakennuttaja voit siis keskittyä asunnon myyntiin ja sen erityispiirteiden esiin nostamiseen.

Tiloistamme löytyvät esittelytilan lisäksi materiaalistudio sekä neuvottelutilat. Materiaalistudiossa päästään hypistelemään kohteen pintamateriaaleja ja yhdistelemään eri värejä. Neuvottelutilat taas tarjoavat yksityisyyttä kaupantekoon, joten näin ollen voidaan tarkastella dokumentteja ja hioa sopimukset jo paikan päällä kuntoon. Tilojemme varaaminen onnistuu helposti tämän linkin kautta.

Huoneistostudio Tampere
Hämeenpuisto 17-19
33200 Tampere

              

Huoneistostudio – Luotettava kumppani