Pelimalli/Unity-malli päästää katsomaan asuntoon sisään


Peli- eli virtuaalimallin rakennus lähtee liikkeelle sisustussuunnitelman laatimisesta, jonka jälkeen toteutetaan kohteen 3D-mallinnus. Tästä kolmiulotteisesta mallinnuksesta saadaan tuotettua lopuksi virtuaalinen pelimalli tai Unity-malli, joka tekee uudiskohteen virtuaalimallissa paikasta toiseen liikkumisen mahdolliseksi. 

Pelimallia voidaan käyttää erilaisilla etälaitteilla kaikissa esittely- ja myyntitilanteissa, kuten esimerkiksi messuilla tai rakentajan omassa esittelypisteessä, kuin myös Huoneistostudion tiloissa olevassa cavessa.

Virtuaalimallin avulla pystytään näyttämään ostajille tai vaikkapa sijoittajille miltä rakentamaton uudiskohde tulee näyttämään täysin valmiina, ilman turhaa paperin pyörittelyä ja mielikuvien maalailua. Pelimalli on tästä syystä ehdoton lisä myynnin prosesseihin ja se tukee vahvasti ostopäätöksen tekemistä.

Virtuaalimallia voidaan käyttää myös esimerkiksi vr-kypärällä, mutta myös perinteisillä 3D-laseilla. Tekniikan hoitamisestakaan ei tarvitse erikseen huolehtia, sillä me hoidamme sisällöntuotannon lisäksi tarvittavat etälaitteet käyttöösi esittelyiden ajaksi.

Lähtöaineistona 3D-mallinnukselle toimivat kaikki perinteiset tiedostomuodot: BIM/IFC/DWG/PDF. 

Tekemiemme pelimalli-projektien keskimääräinen kustannus on ollut vain 547€/asunto.

Kustannus on sisältänyt täyden kokonaisuuden sisustussuunnitelmista mallinnukseen ja ympäristön kuvaukseen, ”avaimet käteen” -periaatteella.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä ilmainen kustannuslaskelma >>>

Miltä pelimalli näyttää? Katso ohessa oleva video.

Tuotanto: Huoneistostudio.

Huoneistostudio Tampere
Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere