Haluatko saada markkinoiden parhaat visualisoinnit käyttöösi? TILAA HINNASTO!

Kun me sanomme kokonaisuus, tarkoitamme aivan kaikkea sisällöstä esitystekniikoihin

Tarjoamme kokonaisuuden


Huoneistostudio on täydellinen konsepti uudisasunnon myyntiin ja on keskittynyt palvelemaan rakennuttajia 3D-suunnittelun avulla. Palvelumme toimii avaimet käteen -periaatteella ja tarjoaa yhdellä kontaktilla kaikki uudiskohteen myyntiin ja visuaaliseen 3D-markkinointiin liittyvät suunnittelupalvelut.

Konseptimme ainutlaatuisuus perustuu kokonaisvaltaiseen prosessiin; sisustusalan ammattilaiset ja heidän toteuttamansa sisustussuunnitelmat, 3D-suunnittelu ja -mallintaminen, erilaiset visualisoinnit, esittelytilat ja tarjottavat, materiaalistudio sekä neuvottelutilat löytyvät nyt ensimmäistä kertaa kaikki kätevästi samalta palveluntarjoajalta.

Palvelumme


Kuvat ja videot

Toteutamme korkealaatuiset, 3D-suunnittelun avulla toteutetut realistiset 3D-mallinnukset kuvien tai videoiden muodossa uudiskohteiden markkinointia sekä myyntiä varten.

Pelimallit/Unity-mallit

Pelimalli on etälaitteelle 3D-suunniteltu uudiskohteen virtuaalimallinnus, jonka avulla esittelet kohteen tarpeen mukaan vaikka messuilla.

Huoneistostudio

Ainutlaatuinen konseptimme pitää sisällään sisustussuunnitelman, 3D-suunnittelun sekä mallintamisen, tilat, laitteet, henkilökunnan ja tarjottavat virtuaaliesittelyjä varten.

Käytätkö jo Huoneistostudiota? Tee varaus >>>ajanvarauskalenterin kautta.

Digitaalinen Asuntoikkuna®

Digitaalinen Asuntoikkuna® on tulevaisuuden tekniikka, jonka avulla voit esitellä uudiskohteet täysin uudella tavalla.

Ylivoimainen kokonaisuus uudiskohteiden myyntiin

Huippumyyjä tekee kohtalaista tulosta heikommillakin välineillä. Keskinkertainen myyjä saa asunnon kaupaksi, jos apuna ovat huippuluokan työkalut. Kun yhdistetään huippumateriaalit ja huippumyyjä, syntyy kokonaisuus, jota joku saattaisi kutsua täydelliseksi. Se on tässä!

Huoneistostudio tarjoaa nyt kaiken tarvittavan uudiskohteiden markkinointiin ja myyntiin: valokuvatason mallinnuskuvat ja -videot, virtuaaliesittelyt ja esitystekniikan sekä paikallisten huippuvälittäjien markkinointi- ja myyntitaidot.

“Tällaista uuden asunnon ostaminen pitäisi oikeasti olla” – Pirkan Laaturakenne Oy loikkasi asuntomyynnin tulevaisuuteen

Lempäälässä 25 vuotta toiminut Pirkan Laaturakenne Oy tarttui Huoneistostudion tarjoamaan kokonaispakettiin, jossa mukana tuli huippulaadukkaiden markkinointimateriaalinen lisäksi ammattitaitoinen välityspalvelu. Toimitusjohtaja Atte Alanen on ollut erittäin tyytyväinen saamaansa hyöytyyn.
“Olemme saaneet loistavia tuloksia ja ne varmasti vielä paranevat seuraavalla kerralla. Ja seuraava kerta tulee aivan taatusti.”

Näin meillä tehdään


Huoneistostudio Tampere
Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere