ASUNTOMYYNNIN TULEVAISUUS SAAPUU LUOKSESI!

Kutsumme sinut kokemaan täysin uuden tavan myydä uudiskohteita

Kehitimme täysin uuden konseptin uudiskohteiden myyntiin. Sen avulla rakennat asiakkaallesi kokemuksen, joka poistaa tehokkaasti epävarmuutta ja synnyttää vahvan tunteen asunnosta.

Luomme rakennuspiirrosten perusteella virtuaalimaailman, jossa asiakkaanne voi tutustua tulevaan asuntoonsa luonnollisessa koossa. Tämän hän voi tehdä tyylikkäissä, viihtyisissä tiloissa, joissa hän voi myös tutustua fyysisesti materiaalimalleihin sekä keskustella rauhassa myyjän kanssa kaupan yksityiskohdista. Ei enää tylsiä papereita ja havainnekuvia, vaan todellisia elämyksiä.

Tämä lyhyt video kertoo millainen kokemus asuntoon tutustujaa odottaa:

Ensimmäinen studiomme palvelee Suomessa Tampereella, joka on pääkaupunkiseudun jälkeen Suomen merkittävin kasvukeskus. Seuraava studiomme avautuu Helsinkiin ja aiomme tulevaisuudessa laajentaa palveluitamme muihinkin Pohjoismaiden kasvukeskuksiin.

Oslo, Tukholma, Helsinki – Tour de Aparment

Uudisasuntomyynnin tulevaisuus saapuu nyt luoksesi, sillä Huoneistostudion Tour de Apartment -kiertue saapuu kesän aikana Osloon, Tukholmaan ja Helsinkiin. Tule tutustumaan ainutlaatuiseen konseptiin näissä tapahtumissa:

Oslo, 8.6.2017

Tukholma, 13.6.2017

Helsinki, elokuusta 2017 eteenpäin

Oslossa ja Tukholmassa aikoja on rajoitetusti ja ne täytetään varausjärjestyksessä.

Pyydä henkilökohtainen esittely puhelimitse tai sähköpostilla:
Tony Lindqvist
Teknologiajohtaja
+358 40 681 6633
tony.lindqvist@huoneistostudio.fi

Tervetuloa tutustumaan uudisasuntomyynnin tulevaisuuteen.