Haluatko saada markkinoiden parhaat visualisoinnit käyttöösi? TILAA HINNASTO!

Rakentaja! Tässä sinulle ylivoimainen ratkaisu uudiskohteiden myyntiin


Huippumyyjä tekee kohtalaista tulosta heikommillakin välineillä. Keskinkertainen myyjä saa asunnon kaupaksi, jos apuna ovat huippuluokan työkalut.

Kun yhdistetään huippumateriaalit ja huippumyyjä, syntyy kokonaisuus, jota joku saattaisi kutsua täydelliseksi. Se on tässä!

Uudiskohdemarkkinoilla puhaltavat uudet tuulet, sillä Huoneistostudio lanseeraa täysin uuden konseptin rakentajille ja rakennuttajille. Tarjoamme nyt kaiken tarvittavan uudiskohteiden markkinointiin ja myyntiin: valokuvatason mallinnuskuvat ja -videot, virtuaaliesittelyt ja esitystekniikan sekä paikallisten huippuvälittäjien markkinointi- ja myyntitaidot.

Kohti selvästi lyhyempiä myyntiaikoja

Tärkein tavoite on lyhentää uudiskohteiden myyntiaikoja jopa niin, että kaikki asunnot olisi myyty jo kauan ennen kohteen valmistumista. Tämä on täysin mahdollista, koska virtuaalinen esittely vahvistaa ostajan sitoutumista kohteeseen huomattavasti tehokkaammin kuin pelkät havainnekuvat ja pohjapiirrokset.

Visuaalisuuden merkitys asuntojen markkinoinnissa lisääntyy jatkuvasti – eikä vähiten ostajien toiveiden takia. Koska uudiskohteista ei valokuvia voi ottaa, 3D-mallinnus tarjoaa tavan päästä samalle tasolle kuin vanhojen asuntojen kaupassa: asiakas pääsee todella näkemään mitä on ostamassa. Tämä on Huoneistostudion erikoisosaamista.

Toinen puoli kokonaisuutta on paikallinen välittäjä. Pirkanmaalla tämän osa-alueen hoitaa niin välittäjien kuin myynnin määrällä mitattuna suurin toimija, Huom! | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy.
Välittäjä tuo yhtälöön tiedon asiakkaiden tämän hetken toiveista ja markkinatilanteesta sekä tietenkin myyntitaitonsa. Heiltä myös löytyy tuorein osaaminen ja tekniikka Huoneistostudion tuottamien materiaalien hyödyntämiseen.

“Tällaista uuden asunnon ostaminen pitäisi oikeasti olla” – Pirkan Laaturakenne Oy loikkasi asuntomyynnin tulevaisuuteen

Neljännesvuosisadan Lempäälässä toiminut Pirkan Laaturakenne Oy päätti kokeilla uutta tapaa markkinoida ja myydä kerrostalokohdetta. Toimitusjohtaja Atte Alanen on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön.
– Yksinään emme varmaankaan olisi lähteneet noita materiaaleja tuottamaan, mutta välittäjäyhteistyö ratkaisi tilanteen. Näin saimme vielä enemmän apuja ja säästin itse paljon aikaa. Tässä projektissa emme saaneet kaikkea hyötyä irti, koska Huoneistostudio tuli mukaan projektiin vasta sen verran myöhäisessä vaiheessa. Silti olemme saaneet loistavia tuloksia ja ne varmasti vielä paranevat seuraavalla kerralla, kun saadaan yhteistyö ajoissa liikkeelle. Ja seuraava kerta tulee aivan taatusti, Alanen sanoo.

Alanen uskoo vahvasti visuaalisen markkinoinnin tehoon ja on jo nähnyt sen.
– Nyt tilanne on se, että kuvien sijaan myymme sitä asuntoa. Potentiaalinen ostaja pääsee tilojen hahmottamisen sijasta miettimään vapaasti esimerkiksi materiaaleja. Tällaista uuden asunnon ostaminen pitäisi oikeasti olla.

Näin konsepti toimii:

  • Jo ennen markkinoinnin aloittamista välittäjäkumppani tulee mukaan auttamaan lopullisten huoneistokoko- ja pohjaratkaisujen teossa sekä hintojen ja varustelutasojen määrittelyssä. Tätä edeltää huolellinen markkinatilanteen kartoitus kohteen sijainnin ja ominaisuuksien perusteella
  • Halutessasi sisustussuunnittelijamme ja välittäjäkumppani suunnittelevat myös tulevien asuntojen pinta-materiaalit tavoitellun asiakassegmentin mukaisesti
  • Rakennamme yhdessä kanssasi suunnitelman siitä mitä markkinointimateriaaleja tuotetaan ja miten niitä hyödynnetään markkinoinnissa ja myynnissä. Tämä suunnitelman mukaan tuotamme sitten huippulaadukkaat mallinnuskuvat, -videot ja pelimallit, jotka todella tekevät vaikutuksen ostajiin. Materiaaleihin lukeutuvat myös esitteet, jotka yhdistävät ostopäätöstä tukevat tiedot kohteesta visuaalisesti näyttävään ja tunteita herättävään kokonaisuuteen
  • Kumppanivälittäjällämme on käytössään tuottamiemme materiaalien hyödyntämiseen tarvittava tekniikka, eli sinun ei tarvitse investoida niihin lainkaan. Heillä on myös tarvittava osaaminen materiaalien optimaaliseen hyödyntämiseen
  • Markkinointi kulminoituu myyntitilaisuuteen, jossa kohde esitellään välittäjäkumppanin tiloissa virtuaalisesti, jotta potentiaalinen ostaja kokee kohteen sellaisena kuin se valmiiksi rakennettuna tulee olemaan. Tilaisuuden aikana välittäjien myyntitaidot viimeistelevät kaupat, jonka jälkeen sinä pääset nauttimaan yhteistyön tuottamista tuloksista.
  • Rakentajalle prosessi on helppo ja selkeä. Sovimme kanssasi kiinteän välityspalkkion, joka sisältää kaikki projektin kustannukset. Yksinkertaisimmillaan tarvitsemme sinulta vain arkkitehtipiirustukset, mutta luonnollisesti parhaat tulokset saadaan, kun teemme tiivistä yhteistyötä koko projektin ajan.
 • Tämä on täydellinen ratkaisu uudiskohteen markkinointiin ja myyntiin – moderni, tehokas ja taloudellisesti todella järkevä. Ota heti yhteyttä ja laitetaan projekti käyntiin!

  Atte Miikkulainen
  0400 196 062
  atte@huoneistostudio.fi

   Huoneistostudio Tampere
   Hämeenpuisto 17-19
   33200 Tampere

                 

   Huoneistostudio – Luotettava kumppani