Haluatko saada markkinoiden parhaat visualisoinnit käyttöösi? TILAA HINNASTO!

Huoneistostudiolta löydät markkinoiden parhaat visualisoinnit tukemaan uudiskohteiden myyntiä ja markkinointia.

Meiltä löytyy kokemusta niin asuntomyynnin kuin myös rakentamisen tukipalvelujen saralta ja tiedämme varsin hyvin, miten vaikeaa uudiskohteen markkinointi ja myynti voi olla. Varsinkin kun oikea kohde löytyy vasta suunnitelmana paperilta ja myynti perustetaan pitkälti pohjapiirrosten avulla luotujen mielikuvien varaan. Siksi haluamme helpottaa prosessia tuottamalla markkinoiden parhaat visualisoinnit 3D-kuvina. Kannattaa myös tutustua ostopäätöstä tukeviin 3D-videoihin sekä 360-kuviin ja 360-touriin.

3D-kuvat ovat tuotantoprosessiltaan hyvin samankaltaisia kuin muutkin mallinnus-työt. Prosessi alkaa aina lähdeaineiston tarkalla läpikäynnillä, jonka jälkeen toteutamme kohteesta suunnitelmien mukaisen ja yksityiskohtaisen 3D-mallinnuksen. Kun mallinnus saadaan valmiiksi, pääsemme rakentamaan photorealistiset 3D-kuvat juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Kuvat toimitamme aina käyttötarkoituksen mukaisessa tiedostomuodossa. Lähtöaineistoksi sopivat kaikki perinteiset aineistomuodot: BIM/IFC/DWG/PDF.

Mitä on 3D-mallintaminen?

3D-mallintaminen tarkoittaa tietokoneavusteisesti tuotettua kolmiulotteista mallia, jota voidaan esitellä erilaisten esitystekniikoiden avulla. 3D-mallintamisen avulla voidaan visualisoida myös konkreettisia tuotteita tai niiden osia, virtuaalisten mallinnusten lisäksi. 3D-mallintaminen antaa mahdollisuuden tuottaa kyseisen mallinnustuotteen erittäin tarkasti paperilla lepääviä suunnitelmia replikoiden; esimerkiksi uudiskohde voidaan mallintaa jokaista nurkkaa ja sisustuksen yksityiskohtaa myöden. Innovatiivisen esitystekniikan avulla kyseinen mallinnustuote voidaan esitellä ja jopa erilaisia pintamateriaaleja asunnosta halutessa vaihdella. Jos esitystekniikkaamme alkoi kiinnostamaan, lisätietoa siitä löydät täältä Digitaalinen Asuntoikkuna®.

ESIMERKKEJÄ VISUALISOINNEISTA

YLEISET MALLIKUVAT

JULKISIVUT

MATERIAALIVARIAATIOKUVAT

Huoneistostudio Tampere
Hämeenpuisto 17-19
33200 Tampere

              

Huoneistostudio – Luotettava kumppani