Haluatko saada markkinoiden parhaat visualisoinnit käyttöösi? TILAA HINNASTO!

Ota yhteyttä


Atte Miikkulainen


Toimitusjohtaja
0400 196 062
atte@huoneistostudio.fi

Huoneistostudio_Kalle Honkonen

Kalle Honkonen


Myynti
0500 656 969
kalle@huoneistostudio.fi

Huoneistostudio Tampere

Hämeenpuisto 17-19
33200 Tampere

Laskutustiedot:
Käsittelemme ostolaskumme sähköisesti. Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivommekin saavamme laskunne verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Verkkolaskuosoitteemme: 003727657598
Y-tunnuksemme: 2765759-8
Verkkolaskuoperaattorimme: OpusCapita Group Oy
Operaattorin välittäjäntunnus: 003710948874
Sähköpostilaskuosoite: VirtualTradeCenter.FI.P.119894-4@docinbound.com

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen:
Virtual Trade Center Oy
PL 46215
00063 LASKUNET

Lähetä meille viesti

Näin syntyi Huoneistostudio


Nuori kiinteistönvälittäjä Atte Miikkulainen sai ajatuksen ja halusi järjestää ostajaehdokkaille ensimmäisen täysin virtuaalisen asuntonäytön videoseinän avulla. Ennen kuin idea kuitenkaan toteutui, Atte jakoi mietteensä perhetutun, virtuaalitekniikan ammattilaisen Tony Lindqvistin kanssa. “Eihän tuossa ole mitään järkeä”, vastasi Tony suoraan ja muistutti, että asuntoihin voi mennä käymään. Miksi siis kukaan haluaisi niitä virtuaalisesti nähdä?

Ajatus jäi kuitenkin kytemään ja kaksikko tajusi pian, että uudiskohteet kaipaavat kipeästi juuri tämän kaltaista palvelua. Niissä esittely ei paikan päällä onnistu ja siksi koko ostopäätös nojaa pelkkään paperien pyörittelyyn, jolloin on tuhottoman vaikeaa hahmottaa kokonaiskuvaa kohteesta. Niin ammattilaisten kuin varsinkin ostajien, jotka joutuvat tekemään elämänsä suurimman hankinnan silmät sidottuina.

Samalla viimeisen silauksen kokonaisvaltaiselle uudisasuntomyynnin ratkaisulle tarjosi perustajien taustat; Atte Miikkulaisen menestyksekäs asuntomyyntiura, Lindqvistin maailmanluokan virtuaalitekniikan osaaminen ja kolmanneksi osakkaaksi lähteneen Juhani Grönbergin asiantuntemus sisustusratkaisuista sekä kontaktit rakennuttajiin. Taidot pääsivät oikeuksiinsa ja esimerkiksi Huoneistostudion laitteet ovat teknologiajohtaja Lindqvistin omaa käsialaa. Hän rakensi uuden teknologian jo olemassa olevan vr-teknologian päälle, tavoitteenaan parannella ja uudistaa sinällään jo toimivaa ratkaisua.

Kolmikko halusi myös luoda ensimmäistä kertaa kokonaisvaltaisen konseptin, joka yhdistää kaiken mitä rakennuttaja ja ostajaehdokkaat voivat prosessin aikana tarvita. Siksi yksi ratkaisevista askelista oli sisustuksen lisääminen konseptiin, sillä tyhjän asunnon mittasuhteiden hahmottaminen on erittäin vaikeaa. Samalla uudet asunnot pääsevät niille kuuluvaan kunniaan, kun ne sisustetaan ammattilaisen avustuksella ja virhevalinnat saadaan laskettua minimiin, kun halutessa pintamateriaalien eri vaihtoehdot voidaan mallintaa.

Nykyään Huoneistostudio mallintaa ja esittelee useita isojen rakennuttajien uudiskohteita ja auttaa potentiaalisia ostajaehdokkaita etenemään kohti unelmiensa kotia. Vankka kokemus yhdistettynä kokonaisvaltaiseen konseptiin ovat näyttäneet suuntaa kohti alan huippua ja edessä häämöttävä kansainvälistyminen kiihdyttää tarinaa taas uusille urille.


Huoneistostudio Tampere
Hämeenpuisto 17-19
33200 Tampere

              

Huoneistostudio – Luotettava kumppani